Tel.:
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Unieke Kenmerken, Constant Improvment, Gemeenschappelijke Welvaart!

Thuis

KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Een paar woorden over ons
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Is Keepway Industrieel (AZIË) Co., Ltd opstelling in 2003, samen een coalitie van onafhankelijke ontwikkeling die van hardware en software, industrieel ontwerp, vorm het stempelen, SMD-assemblage, zich op verkoop van digitale videoproducten en de elektronika van de consument concentreren. Het ervarenst en technologische innovatievermogen van ondernemingen, ondernemen wij de jachtcamera's, vogelobservatiecamera's, tuincamera's, de hoofdtelefoon van sportenbluetooth, nachtvisie, hoofdzakelijk vallen en andere producten van de hardware en de software-ontwikkeling, productie en de naverkoopdienst.

 

Sinds zijn aanvang, is de onderneming in een snel en gezond ontwikkelingsspoor, geweest en het bureau van opstellingshong kong als marktontwikkeling en centrum van verkoopverrichtingen en Shen Zhen Office als onderzoek en ontwikkelingsproductiecentrum gehad. Wij hebben meer dan 6.000 vierkante meters productieinstallaties en meer dan 1.000 vierkante meters van onderzoek en ontwikkelingsbeheerscentrum.

 

Na meer dan 16 jaar van ontwikkeling, heeft iedereen goede resultaten bereikt. De vorming van een eenheid en pragmatische, bereidende en innovatieve teams van R&D en marketing maakt onze die producten naar meer dan 20 landen in Europa en de Verenigde Staten worden uitgevoerd. Vooral in productsoftware-ontwikkeling, draadloze technologie, beeldalgoritmen, lensontwerp, de technologie van de nachtvisie, hebben wij een belangrijke doorbraak. In de professionele technische kennis en de geavanceerde innovatieve ideeën, hebben wij met succes een verscheidenheid van high-end digitale producten van de consument ontwikkeld. En door ononderbroken innovatie, bereikte de bedrijftoegang tot dozens octrooien, in 2014 met succes nationale high-tech in aanmerking komende ondernemingen.

 

De ondernemingen zullen de „integriteit, kwaliteit, win-win“ principe, en goed vennootschap op lange termijn met klanten vestigen rond de wereld aanhangen, dient het toetreden het creëren van een betere toekomst in.

 

Onze voordelen:
1, geconcentreerde beroeps, selectiever.
2, een belangrijk onderzoek en ontwikkelingsteam, een gewaarborgd kwaliteit, de goede dienst.
3, de interne snelheid van de procesreactie zijn snel, is de personeelssamenhang sterk.

 

Wij beschikken over 16 jaar van OEM/ODM-deskundigheid en ontvangen OEM/ODM-orde, welkom heten!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : KeepGuard

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 30000000-60000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

Type of corporation: Hong Kong-invested

geschiedenis van het bedrijf

KEEPTIME GROEP

 

 

1996-1999

De spaanders van de agentencomputer cpu, de computerproducten van de productieassemblage, ondernemen netwerktechniek.

 

1999-2003

De agent HP en EPSON-de producten van de printerlevering, de agenten en de verkoop van Taiwan en de V.S. DSP breken af. En onderzoek en ontwikkeling van verwante producten.

 

2003-2007

R&D en productie: ODM/OEM CCD, CMOS digitale camera, digitale verrekijkers,

Vestig eigen merken „CeDO“

 

2007-2010

R&D en productie: De jachtcamera, sportencamera, nachtvisie, bluetooth talkback oortelefoons.

Vestig eigen merken „KEEPGUARD“

 

2011In de toekomst

 

R&D en productie: De jachtcamera, nachtvisie, Vissende vinder, de oortelefoons van Moto bluetooth talkback, en anderen openluchtproducten.

 

 

KEEPTIME droom:
Als grootste openlucht elektronische de productenleveranciers van de wereld!
 

De hoop u wordt één van de verdedigers.

 

 

bedrijfsdiensten

In de geest van „Unieke Kenmerken, Constant Improvement, Gemeenschappelijke Welvaart“, pogen wij verfijnde technologieën van geavanceerde digitale afbeeldingverwerking, datacommunicatie en modieuze elektronika van de consument te ontwikkelen en een professionele productie en een op de markt brengend die team te bouwen op de ontwikkeling van producttechnologie wordt gericht, die een sterke waarborg verstrekken voor productdistributie in wereldmarkten.

 

Wij hopen oprecht om meer waarden tot stand te brengen en hoogte - kwaliteitsproducten en de tevreden dienst aan klanten samen met partners aan te bieden.

 

Ons doel:

Maak meer en betere producten met wetenschappelijke middelen en houd een strikte het werk houding. In de afgelopen jaren, zijn op wij vertrouwd door klanten toe te schrijven aan de people-oriented beheerswijze en het principe van „Goed Geloof, hoog - kwaliteit“. Wij hebben begaan ons aan het vestigen van goed vennootschap met klanten en partners, die goede producten aanbieden, die geavanceerde technologiesteun en andere diensten leveren om ons te maken eerste onder Industrieel door strikt beheer rangschikken.

 

Wij kunnen doen:

1, HD/3G/4G/MMS-de apparatenhardware van de de Jachtcamera en software-ontwikkeling en aanpassing.
2, HD/3G/4G/MMS-de Jachtcamera's, nachtvisie, de apparaten van de visserijvinder zoals productontwerp, die vorm, het merkkleurenvak van de klant en instructieontwerp maken.
3, de jachtproducten van „KEEPGUARD“, die de regionale de sterkteagent uitnodigen van de wereld.
4, Gevonden rond de wereldberoemde openluchtmerksamenwerking.

 

„KEEPGUARD“ heeft Globaal handelsmerkoctrooi.

 

Oprecht hoop om met ons samen te werken!

 

 

 

Bedrijfteam

China KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Wij hebben duidelijk doel en principe, de strikte poort van de kwaliteit controle, de naverkoopdienst van uitstekende kwaliteit, die zich op de samenwerking van onze afdeling baseert. Ons bedrijf heeft R&D, op de markt brengende afdeling, Kwaliteitscontroleafdeling, productafdeling, PMC, financiële afdeling, Pakhuisafdeling, aankoopafdeling, Personeelsafdeling. Er zijn meer dan één honderd van personeel in onze campany, die meer dan tien ingenieurs omvatten. Ons R&D-team is een magische plaats, waar vele geavanceerde camera's geboren zijn. Zij proberen hen nu beste om Simkaart aan 3G te bevorderen.

 

Verder meer, zullen wij bedrijf één keer per jaar betalen voor de herfstuitje. Elk personeel kan over een week enkel voor pret ontspannen. En begin elk jaar, zullen wij een partij hebben om ons personeel voor het harde werk van een geheel jaar te belonen.

FAQ

Hoe te om de 4G-camerasoftware te bevorderen?

 

1. Rits het dossier in bijlage aan „“ & „upgrade.ena open“ en zet hen in de lege SD-GEHEUGENKAARThoofdmap;

2, tussenvoegselsd-geheugenkaart in de camera;

3, drukken en vasthouden „OMHOOG dicht los“ knopen, maken niet; bij de tussentijd, beweeg de schakelaar in de OPSTELLING, kan de Vertoning LCD „Ingebouwde programmatuur zien bijwerkend…“, tot de tekst verdwijnt en de software-upgrade volledig is.

4. Het softwareversienummer kan in het cameramenu worden bekeken.

 

Hoe te om mijn APN te controleren?

 

De gezette 4G-Simkaart in androïde telefoon, controle APN van telefoonmontages en registreert het, zoals aangetoond in het beeld in bijlage:

(de poging om androïde telefoon aan mening te gebruiken, sommige appeltelefoons kan niet worden bekeken, alstublieft vragen de drager contacteren en)

 

KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
16F, de Bouw B, Weidonglong-Plein, No.194, Meilong-Weg, Longhua-District, Guangdong, China
Tel.:852--27689896
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit HD de jachtcamera's Leverancier. © 2015 - 2022 hdhuntingcameras.com. All Rights Reserved.