Tel.:
China HD de jachtcamera's fabrikant
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Unieke Kenmerken, Constante Verbetering, Gemeenschappelijke Welvaart!

Thuis ProductenHet Geweerwerkingsgebied van de nachtvisie

Van de de Verrekijkersnacht van het nachtwerkingsgebied het Werkingsgebied van het de Visiegeweer bouwde Driepoot in opzet

Van de de Verrekijkersnacht van het nachtwerkingsgebied het Werkingsgebied van het de Visiegeweer bouwde Driepoot in opzet

  • Night Scope Binoculars Night Vision Rifle Scopes Built In Tripod Mount
  • Night Scope Binoculars Night Vision Rifle Scopes Built In Tripod Mount
  • Night Scope Binoculars Night Vision Rifle Scopes Built In Tripod Mount
 • Night Scope Binoculars Night Vision Rifle Scopes Built In Tripod Mount

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China Shenzhen
  Merknaam: KeepGuard
  Modelnummer: KG870

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 100ST
  Prijs: Negotiable
  Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
  Levering vermogen: 10000pcs per maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: PVC kleur: Camo
  reeks: 2025m Gewicht: 0.65
  Hoog licht:

  Infrared Binoculars

  ,

  Night Scope Binoculars

  INLEIDING

  DRAADLOZE CAM van KEEPGUARD is de recentste generatie van KEEPGUARD-CAM. Het bevat een GSM cellulaire module die beelden van camera aan uw cellulaire telefoon of e-maildoos kan direct overbrengen. Het steunt MMS/SMTP/E-Post via GSM netwerk. Het steunt vier netwerkbanden: 850MHz, 900MHz, 1800MHz, en 1900MHz. De video kan niet via mobiel netwerk worden verzonden.Van de de Verrekijkersnacht van het nachtwerkingsgebied het Werkingsgebied van het de Visiegeweer bouwde Driepoot in opzet 0

  Ladingsbatterijen

  Na het openen van de twee klinken op de rechterkant van de camera, zult u zien dat het 12 batterijgroeven heeft. Voor het maximumbatterijleven, adviseren wij gebruikend 12 lithium aa of alkalische aa-batterijen.

  Het gebruiken van een Externe Krachtbron

  Naar keuze, kunt u een externe 9V krachtbron van gelijkstroom met „gelijkstroom in“ hefboom bij de bodem van camera verbinden. Het wordt geadviseerd om een krachtbron met een huidige output te gebruiken groter dan 1000mA. Gelieve te zorgen ervoor dat de polariteit correct is.

  Het opnemen van BR-Kaart

  Deze camera heeft 32MB intern geheugen, dat voor cameraverbetering is. Neem de BR-kaart (VAN wijze) vóór het beginnen op de camera in werking te stellen. BR-de kaart wordt gesteund tot maximum32gb capaciteit.

  Het formatteren van de BR-kaart:

  Het formatteren van de BR-kaart verwijdert alle dossiers op de geheugenkaart en treft voor camera voorbereidingen. Druk het MENU, dan JUISTE of LINKERsleutel nog meer keren om me aan het „Formaat“ parameter het plaatsen menu te bewegen. Duw O.K. op sleutel om sub-menu in te gaan, duw op naar boven of naar onder zeer belangrijk JA aan hoogtepunt en druk o.k.

  Het installeren van SIM-kaart

  De camera zal beelden naar GSM leverancier verzenden, moet de SIM-kaart in de camera van een GSM leverancier zijn. Zorg ervoor uw de selecteursschakelaar van de camerawijze in WEG plaatst is. Neem de SIM-kaart in de kaartgroef met op zijn metaal naar omhoog contacten (zie net) tot het bodems uit en toen versie. Het zal op zijn plaats breken. Om de SIM-kaart te verwijderen, druk op de kaart tot het klikt en geef het vrij dan.

  WEG, EN OPSTELLINGSwijzen

  DRAADLOZE CAM van KEEPGUARD heeft drie fundamentele operationele wijzen:

  VAN Wijze

  De WEG wijze is de „veilige“ wijze wanneer om het even welke acties moeten worden gevoerd, b.v. vervangend de kaart of de batterijen van BR, of vervoerend het apparaat. U zult VAN wijze gebruiken als u de camera aan een computer′ s USB haven aansluit om uw foto's/video's te downloaden.

  OP Wijze

  Eens in OP wijze zijn geen handcontroles nodig of mogelijk (de controlesleutels hebben geen effect). DRAADLOZE CAM van KEEPGUARD zal foto's of video's (volgens zijn huidige parametermontages) automatisch nemen wanneer het door de PIR-sensor′ s opsporing van activiteit in het gebied wordt teweeggebracht het behandelt.

  OPSTELLINGSwijze

  Op de OPSTELLINGSwijze kunt u de montages van DRAADLOZE CAM van KEEPGUARD met behulp van ingebouwde LCD controleren en veranderen. Het verplaatsen van de machtsschakelaar in de OPSTELLINGSpositie zal de LCD vertoning aanzetten en u zult het informatiescherm zien.

  Fig. 1: Het Scherm van de OPSTELLINGSinformatie

   

   

  De Kortere wegsleutels van de OPSTELLINGSwijze

  1.Firste schakelaar aan de OPSTELLINGSwijze.

  2.Press MENUknoop.

  3.Press JUISTE of LINKER zeer belangrijke rollen aan de volgende of vorige parameter.

  4.Press naar boven of naar onder sleutel om het plaatsen voor de momenteel parameter te selecteren.

  5.Press O.K. om het nieuwe plaatsen te bewaren.

  6.Then-schakelaar aan OP Wijze om foto's of video's te nemen.

   

   

  Draadloze het Plaatsen Parametersgids

  De camera verstrekt twee oplossingen, d.w.z. MMS of SMTP, om de beelden naar celtelefoon en e-maildoos te verzenden.

  MMS

  Als MMS wordt geselecteerd, de beelden zullen worden verzonden naar de vooraf ingestelde telefoon (maximum 5 toegestane aantallen) of e-mail (maximum 5 toegestane adressen) of zowel telefoonaantal als e-mailadres.

  1.Auto het plaatsen

  a) Land: Kies uw Land of Oorsprong in de daling onderaan menu

  B) Uitgezochte Leverancier: Kies uw leverancier in de daling onderaan menu

  2.Manual het plaatsen

  Als de informatie van het Land of van de Leverancier niet inbegrepen in „het Auto Plaatsen“ is, moet u „Handboek selecteren Plaatsend“ en de parameters voor URL, APN, IP en de Haven volgens de montages plaatsen de dienstverlener, alstublieft ter beschikking stelt netwerkdienstverlener contacteren als u niet vertrouwd met deze montages bent.

  3.Phone nr

  Ga tot 5 verschillende telefoonaantallen in de Telefoon in GEEN gebied. U zult elk telefoonaantal zonder ruimten of streepjes moeten beginnen.

  4.Email adres

  Ga tot 5 verschillende e-mailadressen op het E-mailgebied in.

  SMTP

  Als SMTP wordt geselecteerd, zullen de beelden van vooraf ingestelde één worden verzonden verzendend e-mailadres naar één of veelvoudige e-mailadressen via GPRS/HSPA-netwerk gebruikend het SIM-plan van kaartgegevens.

  1.Auto het plaatsen

  a) Land: Kies uw Land of Oorsprong in de daling onderaan menu.

  B) Uitgezochte Leverancier: Kies uw leverancier in de daling onderaan menu.

  2.Web post: Kies een Webpost u gebruikte zoals het verzenden e-mail, het auto-vulling APN, de Server, en de Haven in het Hand Plaatsen zal.

  3.Manual plaatsend: Als de het Land, de Leverancier or/and informatie van WebMail niet inbegrepen in „het Auto Plaatsen“ zijn, moet u het Hand Plaatsen selecteren en de parameters plaatsen.

  4.Email adres: Kies deze die optie als u slechts de foto's wilt naar gekozen e-mailadressen worden verzonden. Ga tot 5 verschillende e-mailadressen op het E-mailgebied in.

  HET DRAADLOZE TESTEN

  Nadat u MMS of SMTP-het Plaatsen beëindigt, kunt u „het Draadloze Testen“ voor KG870NV maken.

  1.Send een testfoto

  1)Zet de machtsschakelaar in OPSTELLINGSpositie om het voorproefscherm in te gaan, de camera Wijze in camera plaatsen.

  2)Duw op de LINKERsleutel om een beeld te nemen nadat de camera het mobiele signaal heeft gezocht.

  3)Het LCD scherm zal een stapbar tonen. Zodra het „Draadloze test over toont, verzend Succes“, hebt u met succes uw eerste foto verzonden en uw camera is klaar om Foto's te nemen.

  2.Send een bevelcode

  1)Zet de machtsschakelaar in SETUP/ON-positie om het voorproefscherm in te gaan.

  2)Gebruik de Beveltelefoon verzenden een code #140#, zal de camera een beeld nemen nadat de camera het mobiele signaal heeft gezocht.

  3)Het LCD scherm zal een stapbar tonen. Zodra het „Draadloze test over toont, verzend Succes“, hebt u met succes uw eerste foto verzonden en uw camera is klaar om Foto's te nemen.

   

  De de OPSTELLINGS menu-Parameters en Montages maken een lijst van Beschrijvingen

   

  Parameter

  Montages

  (Bold=default)

  Beschrijving
  Wijze Camera of Video Foto's of videoklemmen

  Vang

  Aantal

  1.2.3 Selecteert hoeveel foto's de één na de ander per trekkerwijze in camera worden genomen.
  LEIDENE van IRL Controle Hoog, Middelgroot, Laag Controleert hoeveel LEDs-brand wanneer de beelden worden genomen. „Hoge“ =32 LEDs. Reeks aan middelgroot of Laag als overgebelichte foto's of camera in een dichte waaier.
  Interval 10S Het betekent hoe lang de PIR-sensor na elk die binnen OP wijze teweegbrengt inactief zal zijn. Tijdens de trekkers“ interval dit van de gebruikersreeks „negeer, zal de camera foto's geen video's vangen. Dit verhindert de kaart met teveel overtollige beelden op te vullen.
  Sensorniveau

  Normaal, Hoog,

  Laag, Auto

  Selecteer de gevoeligheid van de PIR-sensor. Het hogere niveau zal de camera gevoeliger maken en gemakkelijker teweeggebracht. Het Hoge plaatsen kan nuttig zijn wanneer hij omgevingstemperatuur warm is, en het Lage plaatsen kan in koud weer helpen.
  Tijdzegel VAN, Selecteer ″ op ″ als u de datum & tijd (dat de foto werd gevangen) op elke foto, uitgezochte ″ van ″ voor geen afdruk wordt de gestempeld die wilt.
  Plaats Klok Reeks stel het uur 24 u-formaat slechts, ″ 00 ″ = middernacht, ″ 12 ″ = middag en minuut, en toen jaar, maand en datum vast.
  Plaats Vastgesteld Aftasten Op, WEG Selecteer "aan" als u de camera aan schot bij gespecificeerde intern wilt. U kunt „begin“ tijd plaatsen, tijd „tegenhouden“ en „intern“. Selecteer "uit" als u niet het vastgestelde aftasten wilt gebruiken.
  Beeld Kringloop OP, WEG Selecteer "aan" als u wilt dat de oudste foto's/de video's worden vervangen door nieuwe beelden zodra de BR-kaart volledig is. Selecteer "uit" als u verrichting wilt ophouden wanneer de kaart volledig is.

   

  Contactgegevens
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

  Contactpersoon: Ms. Kelly

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
  16F, de Bouw B, Weidonglong-Plein, No.194, Meilong-Weg, Longhua-District, Guangdong, China
  Tel.:852--27689896
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit HD de jachtcamera's Leverancier. © 2015 - 2020 hdhuntingcameras.com. All Rights Reserved.