Tel.:
China HD de jachtcamera's fabrikant
KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

Unieke Kenmerken, Constante Verbetering, Gemeenschappelijke Welvaart!

Thuis ProductenHet Geweerwerkingsgebied van de nachtvisie

Monoculars van douaneirl het Geweerwerkingsgebied van de Nachtvisie 1030x60mm Vluchtgezoem

Monoculars van douaneirl het Geweerwerkingsgebied van de Nachtvisie 1030x60mm Vluchtgezoem

  • Custom IR Monoculars Night Vision Rifle Scopes 10-30x60mm Escape Zoom
  • Custom IR Monoculars Night Vision Rifle Scopes 10-30x60mm Escape Zoom
  • Custom IR Monoculars Night Vision Rifle Scopes 10-30x60mm Escape Zoom
 • Custom IR Monoculars Night Vision Rifle Scopes 10-30x60mm Escape Zoom

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China Shenzhen
  Merknaam: KeepGuard
  Modelnummer: KG870

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 100ST
  Prijs: Negotiable
  Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
  Levering vermogen: 10000pcs per maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: PVC kleur: Camo
  reeks: 2025m Gewicht: 0.65
  Hoog licht:

  Digital Night Vision Monocular

  ,

  Infrared Binoculars

  De Vertoning van parametermontages

  De montages voor elke parameter worden getoond op het vertoningsscherm van uw DRAADLOZE Trofeenok HD. Alle beschikbare montages voor de momenteel getoonde parameter worden getoond op het één scherm, met een controleteken naast het huidige plaatsen. Om het plaatsen te veranderen, eerst wil het gebruik de UP/DOWN-sleutels om (selecteren) het nieuwe plaatsen te benadrukken u, dan drukt o.k. de daadwerkelijke verandering „uitvoeren“ in het geselecteerde plaatsen. Het controleteken zal naast uw het nieuwe plaatsen schijnen om dit te bevestigen.

   

  Voorbeeld-veranderend de Montages van Gemeenschappelijk wat

  Parameters

  Na deze pagina, zult u lijsten vinden een lijst makend van alle parameters die in het OPSTELLINGSmenu worden gevonden, samen met hun mogelijke montages (of waaier van montages), en een detaillering van wat de parametercontroles en wat de montages doen. Als u de vorige afdeling detaillerend hoe te om parameters te selecteren en hun montages te veranderen leest, zou u net moeten kunnen binnen duiken, de parameter vinden u, en opstelling de camera uw voorkeur wilt aanpassen. Maar misschien zou u eerder door een voorbeeld of twee eerste lopen:

  Om het plaatsen van om het even welke parameter te veranderen, begin altijd met de machtsschakelaar in de OPSTELLINGSpositie. Nadat LCD vordert, wacht tot u de Initialiseringssucces van het het bericht „Draadloos Netwerk ziet! “, duw dan op de MENUsleutel. De eerste parameter zal u zien wanneer u eerst het OPSTELLINGSmenu bent „Wijze“ ingaat. Om het van zijn standaard het plaatsen te veranderen van „Camera“ (nog foto's) aan „Video“ (spruit videoklemmen), duw op de BENEDENsleutel om „het Video“ plaatsen te selecteren. Duw op de O.K. „Uit te voeren“ sleutel (plaats) het nieuwe plaatsen u hebben geselecteerd voor deze parameter.

  Duw nu op de JUISTE sleutel naar een andere parameter in het Menu te verplaatsen. Het drukken van het zal drie keer u nemen „Aantal“ vangen. Probeer gebruikend de op en neer sleutels door de waaier van montages te scrollen, dan o.k. te drukken aan slot in uw het plaatsen voor het aantal foto's de camera neemt telkens als het heeft teweeggebracht. Duw op de JUISTE sleutel tot u de „Standaard“ parameter bereikt. Het hoogtepunt om „Execute“ te selecteren (naar boven of naar onder gebruikend) drukt dan o.k. om alle parameters (met inbegrip van de Wijze en de Videolengteparameters veranderde u een minuut geleden) terug naar hun originele fabrieks standaardmontages te herstellen. De standaardmontages foreach parameter is daarna vermeld in vette letters in de lijsten van het OPSTELLINGSmenu aangaande de verscheidene pagina's. Zeker ben de huidige datum en de tijd correct worden vastgesteld als u verkiest om de parameter „van de Tijdzegel“ aan "aan" te plaatsen, aangezien dat de camera zal vertellen om de datum en de tijd op elk van de beelden te stempelen vangt het. De camera zal de datum en de tijd krijgen wanneer het eerst met het netwerk verbindt. U kunt de datum manueel ook vaststellen of aanpassen en tijd, die de „plaatste Klok“ parameter in het OPSTELLINGSmenu de gebruikt.

  Gebiedsaftasten 2x met Levende Trekkereigenschap

  Het gebiedsaftasten is een revolutionaire nieuwe eigenschap voor de DRAADLOZE Trofeenok HD, die u toestaat om uw voedselpercelen of gebiedsranden met de beelden of de video van de tijdtijdspanne te controleren. Wanneer de reeks aan "aan", de DRAADLOZE Trofeenok HD een foto (of een videoklem registreren) automatisch bij uw keus van intervallen (bijvoorbeeld, zodra om de vijf minuten) tijdens één of twee blokken van tijd u opstelling voor elke dag, zonder een trekker van een actief dier te vereisen zal nemen. Dit heeft het voordeel om u de capaciteit te geven om de rand van een gebied te controleren dat 50 of 150 yards zou kunnen zijn vanaf de camera uit de PIR-waaier van de sensor.

  Het resultaat is een efficiënte waaier veel groter dan het normaal zou zijn, met de camera afhankelijk van trekkers die door nabijgelegen dieren worden geproduceerd. Dit is een groot hulpmiddel om een volledig gebied met slechts één camera te verkennen. Als een dier het gebied ingaat dat door de PIR-sensor wordt behandeld en binnen een trekkergebeurtenis tijdens een tijd produceert - tussen de intervallen van het Gebiedsaftasten plaatst u, zal de camera een beeld of een video vangen enkel zoals het normaal, gebaseerd op uw andere menumontages. Hier hoe te opstelling en gebruiks is het Gebiedsaftasten (zeker ben u de huidige tijd in „plaatst Klok“ eerst hebt geplaatst, zodat zal uw opname van het Gebiedsaftasten ophouden en zal in de correcte tijden van dag) beginnen:

  1. Verplaats de belangrijkste schakelaar naar OPSTELLING, dan druk MENU.

  2. Houd duwend op de JUISTE sleutel, die door het Opstellingsmenu stapt tot u Vastgesteld Gebiedsaftasten bereikt.

  3. Duw op de OMHOOGGAANDE sleutel, o.k. te selecteren en te drukken. U zult „A“ zien, vertegenwoordigend het eerste blok van tijd u kunt bepalen (een tweede blok van tijd later op de dag, „B“ kan ook opstelling zijn als u wens). Druk o.k. Dit neemt u aan het scherm aan vastgestelde Begin en Eindetijden, dat de kloktijden bepalen wanneer het eerste blok van de opname van het Gebiedsaftasten zal beginnen en voor elke dag zal beëindigen. U kunt deze tijden aan het nauwkeurige uur en de minuut plaatsen u, voor een opname „venster“ wilt die overal van enkel een minuut aan volledige 24 uren duurt.

  4. Plaats [Begin] en [Einde] tijden, die met het Beginuur beginnen, gebruikend de UP/DOWN-sleutels om het plaatsen te veranderen. Uur het plaatsen is gebaseerd op een klok van 24 uur, met „00“ uren = middernacht, „12“ uren = middag, „23“ u = 11PM, enz. Om zich aan het volgende plaatsen te bewegen, duw op de JUISTE sleutel, ruilen de minuut voor de Begintijd met UP/DOWN, dan op het uur en de minieme montages voor de Eindetijd.

  5. Nadat u klaar bent met het plaatsen van de Eindenotulen, druk o.k. om uw montages voor het eerste blok van de opname van het Gebiedsaftasten te bevestigen. Indien gewenst, kunt u een tweede blok van tijd tot stand brengen door de op BENEDENsleutel te duwen om „B“ te selecteren, dan druk o.k. en volg hetzelfde proces om Begin en Eindetijden voor het blok „B“ te plaatsen van het Gebiedsaftasten. Als voorbeeld van hoe u deze twee beschikbare tijdblokken zou kunnen gebruiken, kon u opstelling het blok „A“ van de Aftastentijd voor de dageraaduren van 6 AM aan 8 AM afhandelen, en blokkeert „B“ om beelden tussen 5:30 en 7 PM te vangen. Geen opname van het Gebiedsaftasten zou van 8AM aan 5:30pm, of van 7PM aan 6AM voorkomen.

  6. Na het plaatsen van Begin/Eindetijden om het blok „A“ en/of „B“ te bepalen van het Gebiedsaftasten, druk o.k., dan duw op naar boven of naar onder zeer belangrijk om „Interval“ te selecteren en o.k. te drukken. The Field-Aftasten „Interval dat“ laat u hoe vaak controleren het plaatst een foto of een videoklem tijdens het blok van tijd worden geregistreerd u met de Begin en Eindemontages bepaalde. Uw opties zijn 60 minuten, 30 minuten, 15 minuten, 5 minuten (dit is het gebrek), of 1 minuut (nog fotowijze slechts). Gebruik de UP/DOWN-sleutels om uw voorkeur te selecteren, dan druk o.k.

  bewaar het. Merk op dat voor video's, het „Interval“ van de Lengte van elke video onafhankelijk is opname-het hoe vaak is de video's worden geregistreerd, niet hoe lang elke één duurt.

  7. Hier is een voorbeeld van hoe de camera zou werken, gebaseerd op de volgende montages van het Gebiedsaftasten:

  Gebiedsaftasten: Op

  Gebiedsaftasten A:

  [Begin]: 6:00

  [Einde]: 8:00

  Gebiedsaftasten B:

  [Begin]: 17:30

  [Einde]: 19:00

  Interval: 15M

  Nota: vermijd om het even welke „overlapping“ van Gebiedsaftasten A & B-opnameblokken wanneer het plaatsen van hun begin en eindetijden, om correcte verrichting te verzekeren. Ook-als de het menuparameter „van de Camerawijze“ aan „Dag“ of „Nacht“ verrichting slechts wordt geplaatst, zal dat prioriteit over uw montages van het Gebiedsaftasten nemen. Plaats het Cameramodel aan „24 u“ als u allebei begint en/of tegenhoudt dag en nacht tijden in Gebiedsaftasten plaatst.

  Deze montages zouden de camera veroorzaken om een foto (of video te vangen, als de camera aan die wijze) wordt geplaatst zodra om de 15 minuten, die bij 6AM, tot de opnameblok het van het Gebiedsaftasten „A“ bij 8:00 AM beginnen ophoudt. Later die dag, zou de camera opnieuw een foto of een video om de 15 minuten tussen 5:30pm en 7:00pm nemen (tijdens de tijdblok „B“ van het Gebiedsaftasten). De volgende dag, zou de camera opnieuw een beeld of een video eens om de 15 minuten tussen 6:00 en 8:00 AM, en tussen 5:30 en 7:00pm registreren.

   

  Geen opname van het Gebiedsaftasten zou van 8AM aan 5:30pm, of van 7PM aan 6AM voorkomen. Herinner me, is de opname van het Gebiedsaftasten onafhankelijk van normale trekkers toe te schrijven aan activiteit-gelijk dier als geen dieren de streek ingaan van de de sensordekking van IRL, zal een beeld of een video nog gevangen worden om de 15 minuten tijdens het blok van tijd. Als een dier binnen de camera „- tussen“ de 15 minieme intervallen teweegbrengt, zal het worden geregistreerd.

   

  DRAADLOZE SUBMENU: Structuur

   

  Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3 Niveau 4 Niveau 5

  Draadloos

  Het plaatsen >

  (ON/OFF)

  MMS >

  Auto

  Het plaatsen >

   

  Selecteer:

  Land >

   

  Selecteer:

  Leverancier

     

  Hand

  Montages >

  Ga binnen:

  URL, APN, IP, Haven

   
     

  Telefoon

  Aantallen >

  Ga binnen:

  Telefoneer #(s)

   
     

  E-mail

  Adres >

  Ga binnen:

  E-mail

   
   

  E-mail via

  SMTP >

  Auto

  Het plaatsen >

  Selecteer:

  Land >

  Selecteer:

  Leverancier

     

  Hand

  Montages >

  Ga binnen:

  APN, Server 1, Haven, Afzender, Wachtwoord

   
      SMTP-Type >

  Selecteer:

  met SSL,

  zonder SSL

   
     

  E-mail

  Adres >

  Ga binnen:

  E-mail 2

   
   

   

  Dagelijkse Maximum

  Aantal >

  Ga binnen: Dagelijks

  Aantal

  Maximum (1-999)

  (199=default)

     

   

   

  1 Gmail is een geadviseerde keus van afzender. Aan opstelling, gebruik „smtp.gmail.com“, Haven 465, met SSL.

  2 het ontvangen van e-mailadres voor de duimnagelbeelden.

   

   

   

  DRAADLOZE SUBMENU: Verwijzingsgids

  MMS (de Berichtendienst Van verschillende media) > het Auto of Hand Plaatsen

  MMS gebruikt de gegevens van het tekstoverseinen om foto's of andere media dossiers binnen bepaalde groottegrenzen te omvatten. Selecteer „het Auto Plaatsen“, dan selecteren eenvoudig de naam van de leverancier van het land en van de dienst. Selecteer „het Hand Plaatsen“ als de „Auto“ niet correct werkt, of als u wenst om URL, APN (gastheeradres), IP en de Haven voor uw mobiele dragerdienst in te gaan yourself*.

  MMS > telefoneer Aantallen/E-mail Adres

  Selecteer „MMS“ en ga de mobiele e-mailadressen van het telefoonaantal in en/of u de de duimnagelbeelden wilt van de camera worden verzonden die naar.

  E-mail via SMTP (het Eenvoudige Protocol van de Postoverdracht)

  Een Internet e-mail protocol, SMTP behandelt duimnagelbeelden die van cliënt die (apparaat overbrengt) worden verzonden naar een e-mailserver. Zowel staan MMS als SMTP controle ver van de camera via tekstberichten toe. Gebruik SMTP om beelden als gegevens eerder dan tekst te ontvangen. De beperkte autoopstelling als uw SIM actieve datadienst heeft is beschikbaar (voor SMTP-dragerinformatie). U zult nog uw persoonlijk e-mail, adres en wachtwoord als afzender in het „Handmontages“ scherm moeten toevoegen. Daarna, selecteer het „Type van SMTP“ van de afzender (met of zonder SSL), en voer het van de e-mail ontvanger adres (het „E-mailadres“ scherm) in. Wij adviseren vestiging een afzonderlijke Gmail-rekening voor de camera om als „Afzender“ te gebruiken.

  Voorkeur > dagelijks Maximum Aantal

  Selecteer „Dagelijks Aantal“ ingaan dan het maximumaantal berichten u per dag, van 1 tot 999 ontvangt. De lijst aangaande de volgende twee pagina's maakt een lijst van de diverse tekstberichten die u naar uw camera, een korte beschrijving van het resultaat kunt verzenden wanneer het (actie of verandering in het plaatsen van een parameter van het Opstellingsmenu), en de bevestigingsreactie/de vertoning van de camera heeft ontvangen.

  Nota: als een bevel niet correct is ingegaan, zal de camera met „Ongeldig bevel antwoorden! “

  KIELZOG/ECO-WIJZEverrichting

  Uw 2G Draadloze Trofeenok HD werkt standaard op de wijze van „ECO“, om het langste mogelijke batterijleven te verzekeren. Nochtans, wordt het gebruik van „KIELZOG“ wijze vereist als u de camera voor uw verre (SMS-tekst) bevelen constant-voor voorbeeld, #PIC# en andere bevelen „wilt luisteren“ die een directe actie vereisen. Op ECO-wijze, kan de camera slechts aan nieuwe bevelen controleren en antwoorden wanneer het met het netwerk verbindt (per Send Interval wanneer binnen teweeggebracht, en eens per dag tijdens dagelijkse controle, rond 3PM lokale tijd).

  Zowel kunnen het KIELZOG als ECO selectere/via SMS-tekstbevelen van uw smartphone worden veranderd. Als de camera op ECO-wijze is en u het KIELZOGbericht verzendt, zal de camera bij de volgende kans van de netwerkverbinding (trekker of dagelijkse inschrijving) antwoorden en overschakelt op KIELZOGwijze. Als de camera op KIELZOGwijze is en u het ECO-bericht verzendt, zal de camera aan het bevel in een keer antwoorden en zal op ECO-wijze overschakelen.

  Wanneer de macht van de camera eerst (manueel) wordt ingeschakeld, is het op de standaardeco wijze. Als de KIELZOGwijze eerder ver werd geselecteerd, en de cameramacht terug dan manueel uitgeschakeld is, zal de verrichting van de KIELZOGwijze na de eerste trekker hervatten.

  Nota: Wanneer de camera op ECO-wijze is, zal het PIC bevel niet werken.

   

  Nog Foto en/of Videokwaliteitsproblemen

  1. De de nachtfoto's of video's lijken te donker

  • Controleer het pictogram van de batterijindicator om te zien of is de batterijmacht volledig. De flits zal ophouden werkend dichtbij het eind van het batterijleven.

  • U zult verder de beste resultaten wanneer het onderwerp binnen de ideale geen flitswaaier is worden, dan 60 ' (19m). De onderwerpen kunnen bij grotere afstanden te donker lijken.

  • Gelieve te merken op dat wanneer de parameter van het Vangstaantal dan „1 Foto“, of met zeer korte Intervalmontages hoger wordt geplaatst, sommige beelden donkerder kunnen lijken dan anderen toe te schrijven aan de snelle reactie en het snelle opnieuw veroorzaken van de camera, toestaand minder tijd voor de flits om volledig vóór opnieuw het in brand steken aanvulling.

  • Zorg ervoor de „LEIDENE Controle“ in het opstellingsmenu aan „Hoog“ wordt geplaatst om maximumoutput te verzekeren. U kunt ook proberen plaatsend „NV-Blind“ in het menu aan „Laag“ (langzamere blind speed=brighter beelden, met inruil van verhoogd onduidelijk beeld als onderwerpsbewegingen snel).

  • Schild het van ARD (anti-weerspiegelend apparaat) kan worden verwijderd om flitsoutput te maximaliseren. Zie voor nadere informatie pagina 34.

  2. De dagfoto's of de video's lijken te donker

  • Zorg ervoor dat de camera niet in de loop van de dag wordt gericht op de zon of andere lichtbronnen, aangezien dit de autoblootstelling aan opbrengs donkerdere resultaten kan veroorzaken.

  3. De de nachtfoto's of video's lijken te helder

  • Als het onderwerp aan de camera (minder than10ft/3m) dicht is, verander de LEIDENE Controleparameter in het Opstellingsmenu in „Middelgroot“ of „Laag“.

  4. De dagfoto's of de video's lijken te helder

  • Zorg ervoor dat de camera niet in de loop van de dag wordt gericht op de zon of andere lichtbronnen.

  5. Foto's met weggeschoten onderwerp

  • In sommige gevallen met lage verlichtingsvoorwaarden en snel bewegende onderwerpen, kan 5MP of 8MP resolutiemontages niet presteren evenals 3MP het plaatsen.

  • Als u veelvoudige beelden hebt waar de snel bewegende onderwerpen stroken op de foto veroorzaken, probeer 3MP in plaats daarvan plaatsend.

  • Plaats „NV-Blind“ aan „Hoog“ om motieonduidelijk beeld te minimaliseren.

  6. Rode, groene of blauwe gegoten kleur

  • In bepaalde verlichtingsomstandigheden, kan de sensor worden het verwarde resulteren in slechte kleurenbeelden.

  • Als dit op een verenigbare basis wordt gezien, dan kan de sensor het onderhouden vergen. Tevreden om de klantendienst te contacteren.

  7. Korte video die klem-niet aan de lengtereeks registreert

  • Controle om ervoor te zorgen dat de BR-kaart niet volledig is.

  • Zorg ervoor dat de camera goede batterijen daarin heeft. Dichtbij het eind van het batterijleven, kan de camera verkiezen om kortere videoklemmen (of zelfs ophouden registrerend video, slechts nog foto's) te registreren om macht te behouden.

  Datum/Tijdzegel die op beelden verschijnt niet

  Zorg ervoor dat de parameter „van de Tijdzegel“ aan "aan" wordt geplaatst.

  Photos Do Not Capture Onderworpen van Belang

  1. Controleer de parameter „van het Sensorniveau“ (PIR-gevoeligheid) het plaatsen. Voor warme temperatuurvoorwaarden, bepaal het Sensorniveau aan „Hoog“ en voor koud weergebruik, plaatsen de sensor voor „Laag“. Voor veranderlijk weer, gebruik „Auto“.

  2. Probeer om uw camera op een gebied op te zetten waar er geen hittebron in de lijn van de camera van gezicht is.

  3. In sommige gevallen, zal het plaatsen van de camera dichtbij water de camera maken beelden zonder onderwerp in hen nemen. Probeer strevend de camera over grond.

  4. Probeer vermijden opzettend de camera op kleine bomen die aan wordt bewogen door sterke winden naar voren gebogen zijn.

  5. Verwijder om het even welke lidmaten die voor de cameralens juist zijn.

  PIR-Sensor de LEIDENE Flitsen/vlamt niet op

  1. Wanneer de camera op de „Opstellings“ wijze is, zullen speciale leiden op de voorzijde van de camera wanneer het betekenissenmotie opvlammen. Dit is slechts voor opstellingsdoeleinden en zal het gebruikersdoel de camera helpen.

  2. Tijdens gebruik, de LEIDENE wil niet flits wanneer de camera een beeld neemt. Dit moet helpen de camera die van spel wordt verborgen houden.

  LCD het Schermkwesties

  1. LCD de het schermbevoegdheden op maar geen tekst zijn aanwezig.

  • Na het bewegen van de schakelaar van "uit" aan „Opstelling“ of "aan", zorg ervoor dat de schakelaar correct in positie is om de juiste wijze (vermijd posities „tussen“ twee wijzen) te verzekeren.

  • Beweeg direct niet de schakelaar van "aan" aan „Opstelling“ - verplaats neer altijd de schakelaar al manier naar "uit" eerst, toen file naar „Opstelling“.

  2. Het scherm komt weg op maar anderzijds bevoegdheden

  • Zorg ervoor dat u de BR-kaart correct hebt geïnstalleerd.

  De camera zal geen montages behouden

  Zorg ervoor dat u de veranderingen in om het even welke parametermontages hebt opgeslagen die u terwijl op Opstellingswijze, door „o.k.“ te drukken na het veranderen van het plaatsen maakte. Als u uw het nieuwe plaatsen niet na het veranderen van het bewaart, zal de camera blijven het originele gebrek gebruiken dat voor die parameter plaatst.

  Vochtigheid of Mieren binnen Camera

  1. Vochtigheid of regen is verzekeren weggebleven van de camera, stevig op zijn plaats beveiligt gelijkstroom in stop.

  2. De mieren kunnen door lage elektronische trillingen worden aangetrokken, en door om het even welke hiaten tussen de buitenkant en het binnenland van de camera binnengaan. Zorg ervoor gelijkstroom in stop veilig in bijlage is.

  Gebiedsaftasten dat (Tijdtijdspanne) behoorlijk werkt niet

  1. Zorg ervoor dat de einde en begintijden van Gebiedsaftasten „A“ en „B“ niet overlappen (bijvoorbeeld, plaats niet de begintijd van „B“ aan 8AM als de eindetijd van „A“ 10AM is).

  2. Wanneer het gebruiken van Gebiedsaftasten op videowijze, de kleinste beschikbare intervaltijd 5 min, is om het potentiële oververhitten van de batterijen en de elektronische componenten te vermijden, die operationele mislukking of schade aan de camera konden veroorzaken. Op nog fotowijze, kan min. Interval van a1 worden geplaatst.

  Meng geen oude en nieuwe batterijen.

  Meng batterij geengebruik AL lithium of alkalisch ALLEN.

  De navulbare batterijen zijn recommended.OUBLESHOOTING/geen FAQ: DRAADLOZE FU

  Q: Waarom niet het GPS-bevel zal werken?

  A: Uw SIM moet actieve datadienst hebben om deze functie te gebruiken. Sommige dragers kunnen deze eigenschap niet steunen.

  Q: Waarom kan ik geen bevelen om de camera ver te controleren verzenden?

  A: U moet de tekstdienst hebben die door uw drager wordt geactiveerd.

  Q: Waarom kan ik geen SMTP om te werken ertoe brengen?

  A: Zorg ervoor uw SIM actieve datadienst heeft. Zorg ervoor u zowel afzender als ontvangerse-mail opstellingen correct invoert. Het wordt ook geadviseerd aan opstelling een afzonderlijke e-mailrekening (Gmail) voor de camera.

   

  TECHNISCHE BESCHRIJVINGEN

  Beeldsensor 5 de Kleur CMOS van Megapixel HD
  Lens f=7.36mm F/NO: 3.2 FOV=55°; De auto IRL-besnoeiing-verwijdert (bij nacht)
  IRL-plotselinge Waaier 20m25m; 33 LEDS
  Het vertoningsscherm de Vertoning van de 2.4 duimkleur
  Geheugenkaart De Kaart van BR of SDHC-, Maximumcapaciteit 32GB
  Beeldgrootte

  12MP (4000×3000); 8MP (3264×2448); 5M (2592X1944);

  3M (2048X1536);

  Videogrootte 1920*1080P
  PIR-Gevoeligheid PIR met 3sensitivity-niveaus: Hoge Normale Laag
  Verrichting Dag/Nacht
  Reactietijd < 0="">
  Het teweegbrengen van Interval programmeerbare 1sec60min
  Blindsnelheid 1/10-1/2000sec.
  Het schieten van Aantallen 1-3 programmeerbaar
  Videolengte 5-60sec. programmeerbaar
  Voeding geadviseerde 12×AA; 6×AA als noodsituatiemacht
  Reservestroom <0>
  Machtsconsumptie <200ma>
  Vastgesteld Aftasten programmeerbaar
  Temperatuurvertoning programmeerbaar
  Wachtwoord programmeerbaar
  Cameranaam Input
  Maanvertoning programmeerbaar
  Audiovideo programmeerbaar
  MMS Wijze Onmiddellijke Vaste tijd
  MMS Functie Op weg
  Verzend naar Mobiele Telefoon 1-5 programmeerbaar telefoonaantal
  Verzend naar E-mail 1-5 e-mail programmeerbaar adres
  Gebruikersinterface LCD vertoning
  Interface USB; BR-kaarthouder; 9V externe gelijkstroom
  Veiligheid Riem
  Werkende Temperatuur 20-60℃ (Opslagtemperatuur: - 30-70℃)
  Werkende Vochtigheid 5%-90%

  Contactgegevens
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD

  Contactpersoon: Ms. Kelly

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  KEEPWAY INDUSTRIAL ( ASIA ) CO.,LTD
  16F, de Bouw B, Weidonglong-Plein, No.194, Meilong-Weg, Longhua-District, Guangdong, China
  Tel.:852--27689896
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit HD de jachtcamera's Leverancier. © 2015 - 2020 hdhuntingcameras.com. All Rights Reserved.